Sony Xperia M2 Smartphone presenteras som efterföljare Xperia M

Sony Xperia M2

Sony har den här veckan presenterat en rad nya smartphones vid Mobile World Congress (MWC) 2014-evenemang som pågår från 24-27 februari denna vecka i Barcelona. En av dem inkluderar den nya Sony Xperia M2-smarttelefonen som är efterföljaren till den 4-tums Sony Xperia M-smarttelefonen.

Sony Xperia M2-smarttelefonen drivs av en 1,2 GHz fyrkärnig Snapdragon 400-processor som stöds av 1 GB RAM och inkluderar 8 GB intern lagring och stöder dubbla SIM-kort i Xperia M2dual-versionen.

Sony Xperia M2

Andra funktioner på Sony Xperia M2-smarttelefonen inkluderar ett 2330mAh-batteri med STAMINA Mode 3.0 och en 8 GB-kamera utrustad med Sonys Exmor RS-sensor, Autoscene Recognition och HDR-stöd. Calum MacDougall, chef för Xperia Marketing på Sony Mobile Communications förklarar:

Sony kommer att lansera sin nya Sony Xperia M2-smartphone under april i år men priset för den nya smarttelefonen har ännu inte meddelats av Sony. Men så snart det släpps kommer vi att hålla dig uppdaterad som alltid. Sony Xperia M2 kommer att finnas i tre färger inklusive svart, vitt och lila.

Sony Xperia M2

Källa: Phone Arena

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden