Sony Xperia Z2 aka Sirius Android 4.4 KitKat UI läckt

sony-sirius-kitkat

Det regnar bokstavligen Sony Sirius, aka Sony Xperia Z2, läcker från de senaste dagarna. Under helgen såg vi handenheten poserar för kameran, följt av en lista med specifikationer som läckt ut tidigare idag. Ryktet är ryktet att det kommer med Android 4.4 KitKat förinstallerat ur lådan, men vi har ännu inte bevittnat det användargränssnitt som det kommer att föra vid bordet.

Om det inte räcker för dina ögon har Android 4.4 KitKat UI som körs på den påstådda Sony Xperia Z2 med modellnummer D6503 också läckt ut igen tack till folket på Xperia Blog. Dyk in för att se den påstådda handenheten som kör Android 4.4 KitKat i all sin prakt.

sony-sirius-kitkat

Tja, folket på Xperia Blog har lagt upp en massa skärmdumpar av det kommande KitKat UI för den påstådda Sony Xperia Z2, alias Sirius, och visar nästan alla förändringar. Vid första anblicken kan en Sony Xperia-användare tydligt se att det finns likhet med Xperia UI som finns ombord på andra Sony-enheter, men med några förbättringar och förändringar som nya bakgrundsbilder, teman och en massa KitKat-funktioner.

Det nya användargränssnittet bekräftar också tillgängligheten av 4K-videoinspelning och TimeShift-video som låter användare spela in videor med mycket hög bildhastighet. Den innehåller också nya visningsalternativ som handskläge, smart bakgrundsbelysningskontroll, vitbalans.

Andra funktioner inkluderar gesterstyrning, inbyggd telefonsvarare i uppringaren, två hemstartare inklusive Xperia Home och Smart Home (något med stora teckensnitt för tillgänglighet för äldre och personer med funktionsnedsättning), status- och meddelandefältanpassningar, möjlighet att ändra standard SMS-app, förbättrad energihantering och mycket mer.

Hela galleriet med skärmdumpar kan ses på Xperia Blog-länken nedan. Vad tycker du om det uppdaterade användargränssnittet från Sony? Det verkar som om den japanska OEM: n startar saker med 2014 när det gäller programvara och nya enheter.

Det finns inget officiellt ord om lanseringen, men telefonen kan se dagens ljus vid Mobile World Congress nästa månad.

Källa: Xperia Blog

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden