Sprint ger gratis Wi-Fi-samtal till Galaxy S4 Mini och Galaxy Mega

Galaxy S4 Mini

Tidigare fanns det några rykten över hela internet om att Sprint kommer att lansera sin egen gratis Wi-Fi-samtalstjänst.

Nu verkar det som rykten var korrekta eftersom Sprint har meddelat att det kommer att ge gratis WiFi-samtalsfunktion till Samsung Galaxy S4 Mini och Galaxy Mega, med ett löfte om att lägga till fler enheter i listan senare i år.

Galaxy S4 Mini

Det är inte tillgängligt just nu, men Sprint säger att en luftuppdatering kommer att träffa båda enheterna under de närmaste veckorna, vilket möjliggör gratis Wi-Fi-samtalsfunktion. Du kommer att kunna ringa gratis inhemska samtal och meddelanden, men internationella samtal kommer att kosta dig lite.

WiFi-samtal ger användare möjlighet att ringa samtal och meddelanden med sina lokala Wi-Fi-nätverk snarare än att förlita sig på mobilnätet. Det är ett ganska vanligt problem på många ställen, särskilt de som ligger utanför Sprint-täckningsområdet, där användare upplever problem med täckning av mobilnätet i sitt hem, lägenhet eller kontor på grund av byggmaterial.

Om du äger någon av dessa två telefoner kanske du vill hålla koll på aviseringscentret för att se om uppdateringen är tillgänglig för din enhet.

Källa: Sprint, Engadget

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden