Sweet McLaren Verdant Theme GT av MSO debuterar

Sweet McLaren Verdant Theme GT av MSO debuterar

McLaren har presenterat en specialutgåva som heter Verdant Theme GT av MSO. Bilarna var avsedda att visa upp några av de personliga föreläsningsinnovationerna som McLaren Special Operations, eller MSO, kommer platta över McLaren-sortimentet. Den mest intressanta aspekten av Verdant Theme GT av MSO är målarjobbet.

McLaren säger att den innovativa trefärgade satinfärgen avslutas sömlöst från ljus till mörk med tre nyanser av satinfin grön blandad från näsa till svans. Färgerna som används inkluderar Horsell Green, Arbor och Steppe Green. Alla tre färger skapades speciellt för den här bilen i färgen tog 430 timmar arbete.

Funktionerna inkluderar viktiga kontaktpunkter inuti bilen trimmade i kashmir, vilket markerar första gången materialet erbjuds i en superbil. McLaren säger att begränsad tillgänglighet innebär att cashmere kommer att förbli den mest exklusiva av alla MSO-alternativ. Färgjobbet är också avstängt med handmålade pinstripe accenter i Napier Green på kroppen i en främre splitter. Inuti bilen finns mörkgrön, jet svart och laurelgrön.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden