Topp 5 anpassade rom för Samsung Galaxy S3

Topp 5 anpassade rom för Samsung Galaxy S3

Att ha en Samsung innebär att du har möjlighet att blixta och rota löst och enkelt. Här är en topp av de bästa nuvarande anpassade romerna för Galaxy S3, GT-i9300 med sitt lilla namn.

Rootbox Teaser

© NextPit

Slim Bean är inte förnamnet som kommer att tänka på när vi pratar om cutom rom för Galaxy S3, och ändå är det värt att ta en omväg: det är en AOSP (den är baserad på grundläggande Android) den integrerar AOKP-alternativ (fler anpassningsverktyg) och andra kommer direkt från CyanogenMod.

SlimBean 01

Slim Bean på Samsung Galaxy S3 / © NextPit

I bruk erbjuder Slim Bean en egen upplevelse, ikonerna är ganska imponerande och designen ren. Under installationen kan du lägga till “Extra”, ytterligare funktioner.

För en installationshandledning är det här: [ROM JellyBean] Slim Bean 2.5.0 / Mycket lätt, flytande och stabil

RootBox

Rotlåda3

Rootbox, en riktig verktygslåda för att anpassa S3 / © NextPit

Rootbox är en schweizisk arméknivrom. AOKP (Android Open Kang Project), det bäddar därför in en mängd anpassningsparametrar, du kan ändra allt, upp till platsen för hänglåset på låsskärmen, vad som händer när du trycker länge (eller inte) på strömbrytaren osv … Till detta läggs några alternativ från CyanogenMod och andra direkt från ParanoidAndroid, allt för att ge oss ett nästan helt anpassningsbart Android-gränssnitt.

Om du är intresserad kan du läsa en titt på vårt test – Anpassad rom: RootBox-test på Samsung Galaxy S3

Paranoid Android

paranoidandroid nexus 7 teaser

På Paranoid Android älskar vi snygga mönster / © NextPit

För många är Paranoid Android den rom som låter dig anpassa det allmänna utseendet på din Android. Denna rom är i alla fall också full av alternativ, och tonvikten har lagts på en ren och tilltalande design. De som vill skapa en vacker smartphone och som tar särskild omsorg i organisationen av sitt system kommer att vara mycket nöjda med Paranoid Android.

sgs3

Revolution HD, snabbt, enkelt och effektivt / © NextPit

Revolution HD älskas av älskare av enkelhet. Faktum är att utseendet på systemet är detsamma, ingen visuell förändring kommer att störa din TouchWiz-upplevelse. Det är på ett sätt en förbättrad lager rom (original, tillverkare): root-rättigheter, ökad flytbarhet, etc … Revolution HD är en av de mest populära romerna på Galaxy S3, men också på Note 2 och HTC One X.

Galaxy S3 Cyanogenmod

CyanogenMod är referensen för många användare / © NextPit

Ett av de äldsta husen när det gäller anpassade rum, teamet av utvecklare bakom CyanogenMod har vunnit ett antal användare. Och det är förståeligt: ​​det är helt enkelt en av de mest framgångsrika romerna, och även Nightlies-versionerna (versionen är inte fullständigt testad och verifierad) är i allmänhet stabila på Galaxy S3. Här i redaktionen använder vi den för att jämföra applikationer, ibland smartphones, etc. Den stora fördelen är uppföljningen, om det finns en irriterande bugg stannar den inte länge.

Anslutningar

Lista över tillgängliga Android-rothandledning

Så här installerar du CyanogenMod 10 på Samsung Galaxy S3

Självstudier: root Samsung Galaxy S3

Anpassad rom: RootBox-test på Samsung Galaxy S3