Topp 5 forum den här veckan: Juice Defender, bug, Xperia och Polaroid

Topp 5 forum den här veckan: Juice Defender, bug, Xperia och Polaroid

Den här veckan är vi bekymrade över batteriet på AndroidPIT, det verkar också som att nedladdningsfelet i Play Store är ett problem för många av er.

Topp 5 forum

© NextPit

Denna oro har uppstått för många av er, så vi bestämde oss för att ge dig en handledning för att bli av med detta hemska fel som hindrar dig från att ladda ner och installera applikationer på din Android. Det är väldigt enkelt, följ guiden …

Är du trött på att inte ens gå en dag med din bärbara dator? Juice Defender hjälper dig att hantera ditt batteri bättre. Denna handledning hjälper dig bättre att hantera … Juice Defender.

Polaroid Pearl … vad kan jag säga, förutom att det är en av de mest framgångsrika tabletterna i Frankrike idag. Det är en av de mest prisvärda, och dess enda fel är kanske dess icke-kompatibilitet med Play Store, men tips finns, så ta en titt på ämnet.

Den här frågan kommer ofta upp, speciellt med nybörjade smartphones eller smartphones som är några år gamla eftersom de bara har begränsat internt minne, lösningen: Öka det interna minnet på din Android!

Ett annat problem, som om det inte framkallade ett stort antal svar, har lästs av ett stort antal användare. Du kan svara på den med länken ovan för att öka internminnet, men för enheter utan microSD-kortplatser … Ingen lösning.