Toyota Eyes Return of the MR2

Toyota Eyes Return of the MR2

Toyota har varit på väg att ta tillbaka sin långvåningsbil med en retur av Supra. En annan Toyota-sportbil som många vill se kommer tillbaka är Celica och MR2. Toyota pratar nu om sin önskan att få tillbaka bilarna.

Biltillverkaren har sagt att den vill ta tillbaka Celica och / eller MR2. Rykten har sagt att MR2 kan vara en EV, men det låter som att saker kan ta en annan vändning. Vid ett Supra-evenemang i Japan pratade bilens chefsingenjör, Tetsuya Tada, lite om vilken biltillverkare han skulle vilja arbeta med för att få tillbaka MR2.

För att få tillbaka sa MR2 Tada att han ville arbeta med Porsche. Toyota har arbetat med en annan biltillverkare för att få ut båda sina andra sportbilar på marknaden. 86 var ett band med Subaru, och Supra kom med hjälp av BMW.

En Toyota och Porsche-koppling skulle vara lite vettigt. Porsche har mid-engine sportbilar i Boxster och Cayman. En koppling till Porsche skulle också innebära att bilen sannolikt kommer att bli dyr, förutsatt att det någonsin händer.

via motor1

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden