Windows 8.1 Update 1 Kommer på våren

Windows 8.1 Update 1

Vi har sett en hel del läckor om Windows 8.1 Update 1 under de senaste veckorna. Det gjorde till och med det på internet, med det senaste ryktet som tyder på att det kommer att komma ut i april senare i år.

Det visar sig att det kan vara korrekt eftersom Microsoft meddelade att Windows 8.1 Update 1 kommer att lanseras under våren senare i år och är mer fokuserad på att förbättra Windows 8.1-upplevelsen för användare av mus och tangentbord.

Windows 8.1-uppdatering 1

Under konferensen före MWC uppgav Joe Belfiore att uppdateringen 1 kommer att fokusera på tre saker. Det kommer att förbättra upplevelsen för användare som inte berör. För det andra kommer det att erbjuda fler hårdvarualternativ och göra det möjligt för våra partners att bygga billigare hårdvara för en fantastisk Windows-upplevelse till mycket konkurrenskraftiga prispunkter, och slutligen förbättrad kompatibilitet för utbildning och företag.

”Säger Joe Belfiore.

Han bekräftade också några av de funktioner som kommer att vara en del av den kommande Windows 8.1-uppdateringen, inklusive upptäckbar sökning, ström och inställningar på Start, enkel appstart genom att växla via aktivitetsfältet och en titelraden ovanpå moderna appar för att stänga och starta appar.

Microsoft gav inte ett exakt datum när Windows 8.1 Update 1 kommer att finnas tillgängligt (och den Redmond-baserade jätten har inte namngett uppdateringen ännu, men den är känd som Update 1 av ryktfabriken). Vi förväntar oss att företaget kommer att sprida mer information om det vid den kommande Build-konferensen i april.

Källa: Microsoft

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden