ZTE Nubia Z9 säljer ut i Kina på bara 10 minuter

ZTE Nubia Z9

Den nya ZTE Nubia Z9-smarttelefonen började nyligen säljas i Kina och det verkar som att handenheten är populär eftersom den lyckades sälja ut på bara 10 minuter.

Handenheten är en av de första smartphones som lanseras med en nästan ramfri skärm och enheten finns i två modeller, Classic och Elite.

Handenheten är utrustad med en 5,2-tums skärm med en Full HD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar, bearbetningen kommer i form av en oktakärna Snapdragon 810-processor.

Elite-versionen av ZTE Nubia Z9 levereras med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme, den klassiska versionen av handenheten levereras med 3 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme.

Båda versionerna av den nya Nubia Z9 kommer med fram- och bakåtvända kameror, på telefonens framsida finns en 8 megapixelkamera för videosamtal och selfies, på baksidan finns en 4K-kapabel 16 megapixelkamera med AF / 2.0-objektiv.

Enheten gjordes också tillgänglig för förbeställning för internationella kunder nyligen, vi undrar om den internationella versionen kommer att vara lika populär som enheten är i Kina.

Källa Gizmochina

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden